Alle deelnemers Cambridge examen geslaagd

12 januari 2021
Terug

Dit schooljaar hebben de eerste leerlingen op Het College het Cambridge examen afgelegd. Ze werden de afgelopen jaren onder begeleiding van mevrouw Leyba en mevrouw Hangx klaargestoomd voor dit examen. En met succes! Alle V6 leerlingen hebben hun examen gehaald! Een geweldig resultaat waar we als school erg trots op zijn.


Cambridge Associate School

Het College Weert mag zich sinds 2015 officieel Cambridge Associate School noemen. De school heeft destijds van het Europees Platform/Nuffic de toekenning gekregen voor zijn Tweetalig Onderwijs. De school is daardoor aangesloten bij Cambridge International Examinations (CIE). Dit is een organisatie met meer dan 10.000 Cambridge scholen in meer dan 160 landen.


Internationaal onderwijs

CIE is de grootste verstrekker van internationale onderwijs programma’s voor leerlingen tussen de 5 en 19 jaar. Ze ontwikkelen flexibele programma’s en certificaten, die gemakkelijk te implementeren zijn in scholen over de hele wereld. In deze programma’s is veel aandacht voor zelfreflectie en zelfverantwoordelijkheid. Hierdoor creëren ze zelfverzekerde, grensverleggende en betrokken leerlingen.

"Cambridge qualifications provide learners with a global passport to success.”